Peer zoekt een

Accountant


We bieden jou als RA/AA de leiding van een team van Peer Accountants. Jij wordt ons gezicht naar ondernemers. Je leidt je eigen team in onze samenstelpraktijk.


Impact-accountants

Peer Accountants is een erkende Social Enterprise, net als veel van onze klanten. Onze missie stellen we op de eerste plaats. Natuurlijk zijn ook continuïteit en winst essentieel – Peer leeft van de markt – maar als voorwaarde, niet als eerste doel. Bij ons ligt de focus op de professionele ontwikkeling van financieel talent in een digitale omgeving en op werken in de cloud. Vakmanschap en duurzame relaties zijn hoekstenen van Peer Accountants.

Lokaal, regionaal, internationaal

Als Peer-accountant werk je voor zowel regionale organisaties als voor bedrijven die internationaal aan de weg timmeren. Veel van onze klanten stellen hun maatschappelijke betekenis voorop, meer nog dan het maken van winst. Je luistert naar hun vragen, weegt kansen, slecht drempels en biedt oplossingen waarvoor ze vertrouwen op Peer Accountants. Zo verzorg je het heldere overzicht op hun financiën en de continuïteit van hun organisatie.

Onze samenwerkingspartners

Als teamleider onderhoud je het contact met onze samenwerkingspartners VHM Accountants & Belastingadviseurs en VHM Audit, die voor ons specialismes verzorgen zoals complexere fiscale adviezen en controle-opdrachten. Daarnaast werken wij nauw samen met Stichting DOEN en Rabo Foundation.

Je team van assistent-accountants

Als Peer-accountant ben je ook de gids van je assistent-accountants en boekhouders. Aan jou om ze te stimuleren het beste uit zichzelf te halen, waarbij ze kunnen rekenen op jouw deskundigheid en coaching. De reviews van de samengestelde jaarrekeningen zijn voor jou. Bij meer complexe opdrachten ga je voorop, waarbij je je kennis van zaken deelt met je team.

Jouw team

Een team in onze vestiging in Amsterdam staat tot je beschikking. Je kan ook een Peer-team gaan leiden in een ander deel van het land. In heel Nederland willen we dat Peer Accountants waarde toevoegt aan ondernemers, instellingen en organisaties en financieel talent tot bloei brengt.

Aanbieding

Salarisindicatie: tussen € 70.000 en € 90.000 bruto op jaarbasis bij een fulltime dienstverband. Secundaire en tertiaire voorwaarden ook marktconform. Een partnerschap is een optie bij belangstelling daarvoor.

Bel, app, sms of mail
Otto Reuchlin

M: 06 432 89 460
E: ottoreuchlin@peeraccountants.nl