Onze klanten

Peer Accountants werkt voor veel organisaties, zoals bedrijven in alle sectoren, goede doelen-stichtingen en zorgorganisaties. Opvallend vaak verbinden onze klanten groei, innovatie en degelijkheid met maatschappelijke doelen. Ze willen niet alleen geld verdienen, maar ook hun omgeving mooier maken.

Een eigen team voor jou als accountant

We bieden je de leiding van een team van Peer Accountants. Jij wordt ons gezicht naar ondernemers. Je leidt je eigen team voor onze samenstelpraktijk.

Lees verder over jouw eigen Peer-team

Peer in het hart van ondernemend Nederland

Net als wij, want ook Peer werkt graag in het hart van de samenleving, waar ondernemerschap en maatschappelijke verantwoordelijkheid hand in hand gaan.

Wat we voor onze klanten betekenen en hoe zij denken over Peer, vertellen ze zelf. We laten hen graag aan het woord.

Happy Tosti

Sinds Happy Tosti de deuren opende in 2015 is het lunchrestaurant hard gegroeid. Er zijn nu zes vestigingen in grote steden. Wibe Smulders is oprichter van Social Capital, dat Happy Tosti in de markt zette. Hij is blij met de ondersteuning van Peer Accountants.

“We waren op zoek naar een accountantskantoor om ons te ondersteunen bij de financiële administratie en het samenstellen van de jaar­ rekening. We voelden bij Peer Accountants een klik en vertrouwen. We hebben onszelf de vraag gesteld of wij ook met dit kantoor wilden werken als het geen sociale onderneming zou zijn. Het antwoord was ja. Ik denk dat er geen accountant is met meer verstand van sociaal ondernemer­schap dan Peer. Dat het ook een sociale onderneming is, vinden we een bonus.”

Wibe Smulders

Social Capital

We ondersteunen patiëntenorganisaties om de kwaliteit van zorg en leven van mensen in een kwetsbare positie te verbeteren. Peer begrijpt ons perspectief en steunt ons daarbij op een prettige en professionele manier.

Dries Hettinga

PGOsupport

Met onze taallessen voor anderstaligen gaan mensen zich thuis voelen in ons land. Peer is de partner die ons helpt bij bedrijfseconomische adviezen. Zeker als je groeit heb je die hard nodig.

Annelies Braams

Nedles